Știri locale

Apă și canalizare cu 15 milioane lei în comuna Văculești. Licitația are loc peste 20 de zile

Sorin Gângă, primarul din Văculești, este la un pas de a începe efectiv implementarea marelui proiect de realizare a sistemului centralizat de alimentare cu apă, canalizare și stație de epurare al comunei.

Pe 22 iunie va avea loc licitația care are o valoare de 14,95 milioane lei, fătă TVA.

Proiectul prevede Servicii proiectare documentații (PTH, DDE, PAC, DTOE, Verificarea Tehnica a Proiectării, asistenţă tehnică din partea proiectantului, constructii și instalații, uUilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale.

Numărul zilelor până la care se pot solicita clarificari înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 10. Termenul limita până la care autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare în legătură cu documentația de atribuire este de 7 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor, se precizează în anunțul licitației.

Sorin Gângă încearcă de mai mulți ani să obțină finanțare pentru acest proiect major al comunei Văculești, apa și canalizarea fiind vitale pentru creșterea nivelului de trai, dar și pentru dezvoltarea de afaceri pe raza comunei.

ABC-CON International