Administrație Știri locale

Comuna care atrage cei mai mulți turiști în județul Botoșani își va întâmpina vizitatorii cu o nouă imagine

După ce a modernizat drumul de acces către Lacul cu nuferi al lui Mihai Eminescu, comuna în care a copilărit geniul culturii românești își va întâmpina vizitatorii cu o nouă imagine.

Comuna Mihai Eminescu, prin Casa memorială Mihai Eminescu și Lacul cu nuferi, atrage cei mai mulți turiști din județul Botoșani.

Primarul Verginel Gireadă a postat pe contul său de Facebook noua imagine care va fi amplasată la intrarea în comună pentru a marca trecerea în tărâmul lui Mihai Eminescu.

Imaginea comunei Mihai Eminescu este importantă atât la nivel național, cât și la nivel internațional, ținând cont de faptul că anual ne calcă pragul turiștii. Primăria investește într-o imagine emblematică a comunității, iar în acest sens vă facem cunoscute totemurile ce vor fi construite la intrările în fiecare localitate aparținătoare comunei Mihai Eminescu. Proiectul tehnic este finalizat , iar în cel mai scurt timp va începe execuția lucrărilor, a declarat primarul Verginel Gireadă.

În momentul de față, în comuna Mihai Eminescu se derulează investiții publice în valoare de câteva zeci de milioane de euro, de la extinderea rețelelor de apă și canalizare, la asfaltări, construirea unei clinici medicale, a unor blocuri ANL.