Administrație Știri locale

Au fost semnate contractele de proiectare și execuție lucrări pentru „Extindere rețele de apă” și „Extindere canalizare menajeră” în Dealu Mare, Satu Nou și Loturi Enescu, municipiul Dorohoi prin PNI „Anghel Saligny”

Primăria Municipiului Dorohoi, prin domnul primar ing. Dorin Alexandrescu a semnat marți, 30 mai 2023, contractele de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivele de investiții: „Extindere rețele de apă în municipiul Dorohoi, județul Botoșani” și „Extindere canalizare menajeră în municipiul Dorohoi, județul Botoșani”.

Finanţarea proiectelor se realizează prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” şi buget local.

Contractul de lucrări pentru „Extindere rețele de apă în municipiul Dorohoi, județul Botoșani”  a fost atribuit asocierii dintre S.C. GAFCO CONSTRUCT S.R.L. – S.C. TOP SCAV  S.R.L.- S.C. TEHNO INSTAL NORD S.R.L., fiind în valoare de 9.970.877,38 lei fără T.V.A.

Contractul de lucrări pentru „Extindere canalizare menajeră în municipiul Dorohoi, județul Botoșani”  a fost atribuit asocierii dintre S.C. GAFCO CONSTRUCT S.R.L. – S.C. TOP SCAV  S.R.L.- S.C. TEHNO INSTAL NORD S.R.L., fiind în valoare de 16.923.466,97 lei fără T.V.A.

Proiectele urmăresc implementarea legislației și a politicii UE în domeniul protecției mediului, asigurarea creșterii nivelului de securitate sanitară a locuitorilor, securității la incendiu, respectiv dezvoltarea infrastructurii necesare pentru creșterea nivelului de dotare edilitară pentru cetățenii din zonele: Satu Nou, Dealu Mare și Loturi Enescu, din municipiul Dorohoi, județul Botoșani.

Durata de execuție a contractelor este de maxim  24 de luni de la emiterea Ordinului de Începere.

ABC-CON International