Politică Știri locale

PSD și PNL suspendă negocierile pentru noul guvern din cauza grevei dascălilor. Budăi chemat să negocieze cu sindicatele

PSD, PNL și UDMR au suspendat negocierile pentru formarea noului Guvern al României din cauza grevei dascălilor.

Ministrul botoșănean al Muncii, Marius Budăi, are sarcina de a purta negocierile cu sindicatele din Învățământ pentru ca acestea să renunțe la greva generală programată să înceapă luni.

Educația a peste trei milioane de copii, dar și veniturile a aproape 300.000 de angajați din învățământul românesc sunt, evident, mult mai importante decât orice viitoare funcție din Guvernul României! Decizia președintelui PSD Marcel Ciolacu, de a suspenda negocierile pentru formarea unui nou Guvern până la clarificarea situației din Educație, dar și până la finalizarea parcursului legislativ privind pensiile de serviciu, este una în interesul cetățeanului și nu al politicianului!

Măine la ora 12 voi fi prezent la Guvern, la negocierile cu sindicatele din Educație, din respect pentru cadrele didactice, dar și pentru ca luni copiii noștri să poată merge la școală, a declarat ministrul Marius Budăi.

ABC-CON International