Administrație Știri locale

Două procese pentru reactivarea DSPSA. Țurcanu: ”Postul meu a fost promis la vreo 4,  doar să mă trădeze. Grija domnului primar este să mă dea pe mine afară”

Desființarea prin reorganizare a Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement se va tranșa în instanșă, după ce Eugen Țurcanu, în calitate de consilier local dar și de director al DSPSA

Două procese au fost intentate de Eugen Țurcanu, în calitate de consilier local și de director al Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement, Consiliului Local pentru suspendarea efectelor Hotărârii de CL prin care se aprobă reorganizarea, dar și pentru anulare în integralitate a acesteia.

În ceea ce privește procesul pentru suspendarea efectelor HCL, acesta a ajuns la Curtea de Apel Suceava, în primă fază nefiind dat câștig de cauză la Tribunalul Botoșani, iar procesul pe fond este încă la instanța botoșăneană.

”Reorganizarea DSPSA s-a făcut pentru a scăpa de mine pentru că sunt singurul rămas, alături de domnul Cătălin Flutur, care are curajul să spună când ceva nu se face bine. Am intentat două procese atât în calitate de consilier local, cât și de director și vom vedea ce stabilește instanța. Postul meu a fost promis la vreo 4 persoane din jurul meu, doar să mă trădeze. Sunt amenințat tot timpul, sunt târât pe la comisiile de disciplină doar să fiu dat afară să scape de mine, mi se înscenează diferite chestiuni doar pentru că am curajul să spun adevărul. Grija domnului primar este să mă dea pe mine afară, să se pozeze pe la Monaco și prin alte părți”, a declarat Eugen Țurcanu.

După reorganizarea DSPSA au rezultat Direcția de Servicii Publice, care administrează piețele, spațiile verzi, cimitirele, și Direcția de Sport și Agrement, care administrează zonele de agrement, inclusiv Aquaparkul Cornișa.