Știri locale

Primarul Andrei: ”Se lucrează intens la Teatru. Avem parte de un constructor foarte serios”



Ritmul lucrărilor de modernizare a Teatrului ”Mihai Eminescu” de către firma D&D Construct este apreciat de primarul Cosmin Andrei.

Acesta a precizat, la Tele M, că volumul de muncă depus de constructor de la preluarea șantierului a făcut ca lucrările să fie în grafic și să avanseze într-un ritm extrem de bun.

”Se lucrează intens la Teatru și o să atace fațadele în perioada următoare, cea dinspre Cuza Vodă va fi reabilitată prima. S-a lucrat la interior până acum, încă se lucrează la tencuieli, la sala de spectacole, s-au făcut locuri pentru loje, este o lucrare complexă, instalațiile s-au montat de electricitate, curenți slabi. Avem parte de un constructor foarte serios, lucrează foarte bine, este în grafic până acum și îmi place determinarea pe care o are”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Acesta a precizat că municipalitatea este în negociere cu două instituții bancare pentru contractarea unui credit în valoare de 50 milioane lei pentru asigurarea cofinanțării lucrărilor la Teatrul Eminescu și pentru asfaltări pe străzile din cvartalul 3.