Administrație Știri locale

Gîrbaci modernizează cu fonduri europene Școala ”Leon Dănăilă” din Darabani. Licitație de 7,9 milioane lei



Primăria orașului Darabani, cel mai nordic oraș al României, va organiza în data de 23 februarie licitația pentru modernizarea Școlii ”Leon Dănăilă”.

Primarul Alin Gîrbaci a reușit să obțină o finanțare de 7,9 milioane lei din fonduri europene prin intermediul Programului Operațional Regional pentru această investiție.

”Lucrarile de executie constau in lucrari de construire si dotare a infrastructurii educationale pentru invatamantul primar si gimnazial in cadrul Scolii Leon Danaila din Orasul Darabani. Detaliile si parametrii tehnici sunt descrisi in cadrul PTH atasat in totalitate la caietul de sarcini Atentie: Autoritatea Contractanta va raspunde consolidat, in mod clar si complet la toate solicitarile de clarificari conf. obligatiei prevazute art.161 din Legea 98/2016 modificat prin O.U.G. nr.45/2018 cu 6 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 10 zile”, se precizează în anunțul licitației.