Administrație Știri locale

Primăria Botoșani așteaptă oferte de la bănci pentru un credit de 50 milioane lei pentru cofinanțarea lucrărilor la Teatrul Eminescu și asfaltări



Municipalitatea botoșăneană vrea să contracteze un credit de 50 milioane lei pentru a avea banii necesari cofinanțării lucrărilor de restaurare a Teatrului ”Mihai Eminescu” și pentru asfaltarea străzilor din cvartalul III.

Ofertele preliminare se pot depune până pe 13 februarie, ora 10.00, la sediul Primăriei municipiului Botoșani, iar deschiderea și negocierea vor avea loc în aceeași zi, la ora 11.00.

”Comisia de negociere va analiză Ofertele preliminare, respectiv Propunerile financiare preliminare inclusiv Proiectul de contract, urmând ca ofertanții să fie invitați în vederea derulării de negocieri cu fiecare în parte, respectând în totalitate documentația descriptive. În cadrul negocierilor, se vor determina toate aspectele tehnice, financiare și juridice ale viitorului contract. Negocierile se vor derulat până în momentul în care fiecare participant la negocieri declară că oferta pe care a prezentat-o nu mai poate fi îmbunătățită. În acest caz Comisia de negociere va stabili o data limită până la care fiecare participant să-și depună oferta finală”, se precizează în Procedură de negociere pentru contractarea unei finanțări rambursabile în valoare de maxim 50 milioane lei pentru finanțarea unor obiective de investiții de interes local.