Administrație Știri locale

VIDEO În sfârșit! A început asfaltarea străzii Neculai Sofian, a doua cale de acces spre aquaparcul CornișaSă investești peste 15 milioane de lei în cel mai mare parc de agrement din zona Moldovei, să ai doar două drumuri de acces spre el, iar unul să îl ții de pământ vreo șase ani după inaugurarea investiției, asta înseamnă Primăria Botoșani, instituție care își repară acum greșeala de management. În sfârșit, Primăria municipiului Botoșani a început lucrările de asfaltare a străzii care este a doua cale de acces spre aquaparcul Cornișa, cea dinspre Modern Calor, din strada Pacea.

Șoferii care doresc să ajungă la Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa cu acces de pe strada Neculai Sofian sunt sfătuiți să încerce alte rute.

Asta deoarece au demarat lucrările de reabilitare pe tronsonul Neculai Sofian, stradă care asigură legătura dintre parcul de agrement și strada Pacea. Șantierul recent deschis a fost inspectat de primarul Cosmin Andrei.

Pe o porțiune de 300 m va fi amenajat strat de asfalt iar pentru pietoni vor fi executate trotuare.

Termen de finalizare a lucrărilor: 3 luni.

Valoarea lucrărilor: 760.292 lei fără TVA.

Următorul șantier care se va deschide va fi pe strada Miron Costin!

Tot în ce privește zonele de periferie, se intervine pe strada Smârdan!

Reamintim lucrări care au avut loc în cadrul programului „La periferie la fel ca în centru”, pe mai multe străzi, printre care Cornișa, I.L. Caragiale, Iuliu Maniu, A. Pușkin sau Barbu Lăzăreanu.