Administrație Știri locale

Asfaltări de 13 milioane lei scoase la licitație în comuna StăuceniPrimăria Stăuceni a scos la licitație lucrări de 13 milioane lei pentru modernizarea drumurilor.

Termenul limită de depunere a ofertelor la Primăria comunei Stăuceni este de 8 februarie 2023.  

Edilul-șef Cozmin Epuraș a anunțat încă de anul trecut că unul dintre proiectele prioritare ale comunei este acesta de asfaltare.

”Modernizare drumuri de interes local in comuna Stauceni, judetul Botosani, in conformitate cu cerintele din documentatia de atribuire. Termenul limita pana la care un operator economic interesat de participarea la procedura de achizitie publica are dreptul de a solicita clarificari in legatura cu documentatia de atribuire este de 12 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si concret la toate solicitarile de clarificari in a 6-a zi inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofetelor, la toate solicitarile de clarificari primate cu 12 zile inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor; Valoarea estimata este de 13,024,402.57 lei fara TVA si este compusa din : – 4.1: Constructii si instalatii 13.014.402,57 LEI – 5.1.1 Lucrari de constructii si instalatii aferente organizarii de santier 10.000,00 lei fara TVA”, se arată în anunțul licitației.

ABC-CON International