Administrație Știri locale

Normalitate! Taxele locale din municipiul Botoșani pot fi plătite la 44 de automate selfpay aflate în magazine, centre comerciale și benzinării 

Municipiul Botoșani a ajuns, în sfârșit, la normalitate în ceea ce privește mijloacele de plată a taxelor locale. Toate acele automate la care pot fi plătite facturile la utilități, răspândite în tot orașul, pot fi folosite din acest an și la achitarea impozitelor și taxelor locale.

Primarul Cosmin Andrei a anunțat că sunt nu mai puțin de 44 de automate selfpay în Botoșani.

”Pe lângă mijloacele de plată pe care le aveam pentru plata impozitelor și taxelor locale am lansat modalitatea de plată prin automatele selfpay. Aceste de 44 automate sunt situate în puncte diferite din municipiul Botoșani, în centre comerciale, în benzinării și puteți să plătiți fără a mai sta la coadă la direcția pe care o avem în Calea Națională. Funcționează în continuare și celelalte două mijloace pe care le aveam în funcțiune și până acum, Ghișeul.ro și aplicația Avansis Mobile”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Teoretic nu ar mai trebui să avem acele cozi istorice formate de botoșăneni încă din prima zi de muncă din noul an pentru a plăti taxele și impozitele locale deoarece pe lângă mijloacele electronice de plată acum sunt și aceste automate răspândite în toate cartierele.#PrimăriaMunicipiuluiBotoșani a încheiat un contract cu asocierea IDEA Bank și Zebrapay SA, prin care se vor asigura servicii de plăți pentru taxele și impozitele locale prin rețeaua de👉 Stații de Plată SelfPay, de tip self – service, în ❗44 de puncte din oraș – în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, în magazine de proximitate sau benzinării, în intervale orare de până la 24/7, în funcție de programul de funcționare al magazinelor în care sunt amplasate aceste stații.
💻Obligațiile fiscale mai pot fi achitate și pe platformele Ghișeul.ro sau Avansis Mobile, dar și la sediul Direcției de Taxe și Impozite Locale (DITL). ➡️Contribuabilii se pot prezenta la ghișee începând de mâine, 5 ianuarie 2023. Programul de lucru este următorul:⬇️
🔴Luni, marți și joi: 08.30 – 16.00
🔴Miercuri: 08.30 – 18.00
🔴Vineri: 08.30 – 13.00

ABC-CON International