Administrație Știri locale

Vârfu Câmpului la înălțime! SIRETELUL, spectacol de milioane în Palatul ParlamentuluiTradițiile de la sărbătorile de iarnă din comuna Vârfu Câmpului au ajuns în Palatul Parlamentului. Comuna condusă de Maria Huțu a dus Botoșani la cel mai înalt nivel administrativ și politic al României și a impresionat prin frumusețea tradițiilor.

”Jocul Caprei, Jocul Mascatilor și Căiuții au încântat și impresionat, publicul spectator prin prestația excepțională dar si prin frumusețea și autenticitatea costumelor specifice.

Mulțumim deputatilor Alexandra Hutu, Dan Slincu, ministrului Marius Budai și senatorului Lucian Trufin pentru invitație. găzduire și ambientul exemplar oferit. Mulțumim d-lui președinte al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu și d-lui vicepreședinte al Camerei Deputatilor, Daniel Suciu pentru daruri si primirea deosebit de ospitalieră. #Felicitări Ansamblului, mesagerul desăvârșit al obiceiurilor și tradițiilor din Vârfu Câmpului”, a declarat Maria Huțu, primarul comunei Vârfu Câmpului.

  

ABC-CON International