Administrație Știri locale

Din șantierul neputinței a devenit locul în care spui că lucrează nemții. ”Vom termina lucrările la termenul stabilit”Se lucrează din plin pe șantierul de la Teatrul „Mihai Eminescu”. S-a lucrat și de Sfântul Andrei, se lucrează și de Ziua Națională a României, se lucrează continuu pentru a se respecta termenul de finalizare: decembrie 2023.

Din șantierul neputinței a devenit locul în care spui că lucrează constructori germeni.

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a făcut ieri, 30 noiembrie, o vizită de lucru pe șantierul deschis la Teatrul „Mihai Eminescu” privind restaurarea clădirii.

”Ne-am asumat acest șantier și vom termina lucrările la termenul stabilit – decembrie 2023.

Constructorul este unul serios și lucrează chiar și în zilele de sărbătoare.

S-a intervenit la partea de decapare, atât pe interior cât și pe exterior, se lucrează la fundare în sala de spectacole și la acoperiș și se pregătește frontul de lucru!”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Edilul botoșănean a dat asigurări că va depune toate diligențele pentru ca toate plățile să fie efectuate la timp, astfel ca lucrările să se desfășoare fără întreruperi.

Pe pagina de Facebook a Primăriei Botoșani a fost postată o galerie foto cu actualul stadiu al lucrărilor la Teatrul ”Mihai Eminescu”.

ABC-CON International