Știri locale

14 decembrie, Bogdan Ota, BLISS. Megaspectacol la Botoșani în stilul din Las Vegas

Pianistul si compozitorul Bogdan Ota este artistul roman cu una din cele mai spectaculoase evolutii nationale si internationale. Un nume sonor in industria muzicala contemporana, Bogdan a vandut peste 30.000 de albume si a concertat in Europa, Australia si Statele Unite ale Americii.
O data reintors in Romania in primavara anului 2022 Bogdan s-a stabilit la Botosani, locul in care a decis sa-si lanseze oficial albumul “BLISS” compus in SUA. Lansarea primului sau album, Day of Wrath, s-a petrecut tot la Botosani in 2012 la Teatrul Mihai Eminescu.
Artistul a lansat albumul BLISS in Las Vegas printr-un concert la Hilton Lake Las Vegas alaturi de Henderson Symphonic Orchestra unde s-a bucurat de o sala arhiplina, concert la care s-a prezentat si Celine Dion in public sa-l asculte. Artista nu este singura vedeta internationala care a calcat pragul salii de spectacol la concertele lui Bogdan. Printre VIP-urile americane carora Bogdan le-a cantat se numara si fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani, dr. Miriam si Sheldon Adelson, proprietarii celui mai mare lant de cazinouri din lume care ulterior au devenit
si prieteni apropiati ai artistului, cantareata Vanessa Williams cu care Bogdan a colaborat intr-o productie Cirque du Soleil numita One Night for One Drop si lista poate continua.
Bogdan a aparut pe prima pagina a revistelor VIP si Luxury Las Vegas Magazine, a fost nominalizat Personalitatea Anului 2013 la sectiunea Arta de catre Academia Europeana Hubners Who is Who si a fost invitat special al canalelor de televiziune FOX News si Channel 3.
Dupa 8 ani de concerte, recitaluri si productie media in SUA Bogdan s-a intors acasa la Botosani si isi lanseaza albumul in premiera in Romania in orasul natal.
Artistul spune ca piesa “Bliss” (“Extaz”) ce a dat numele albumului i s-a revelat in statul Utah in urma unei vizite in Marele Canion al raului Colorado. Acolo intr-o noapte cu luna noua a fost martorul unui spectacol fabulos pus in scena de insusi Dumnezeu – Calea Lactee vazuta cu o claritate rar intalnita datorita absentei oricarei surse de lumina pe o raza de aproape 200 km de acel loc.
Spectacolul BLISS ce va avea loc pe 14 decembrie 2022 la Casa de Cultura a Sindicatelor din Botosani va pune in scena lucrari de pe albumul cu acelasi nume, piese in premiera internationala ce urmeaza sa fie incluse pe al patrulea album al artistului, dar si unele compozitii ce l-au facut celebru. Experienta spectatorilor va fi fabuloasa gratie imbinarii originale a mai multor arte (muzica, balet, proiectii video, joc de lumini), in stilul megaproductiilor de pe scenele Las Vegas-ului.

Concertul este un eveniment cu covor rosu, sampanie si mici gustari, organizatorii dorind sa ofere un tratament deosebit publicului in cadrul sesiunii de autografe si fotografii oficiale de la finalul serii.
Biletele sunt puse in vanzare la casa de bilete de la Cinema Unirea Botosani. Programul ghiseului 8-21, tel. rezervari: 0751.768.477

Link catre muzica artistului