Știri locale

Bal mascat la Școala 17. Sute de elevi costumați la Balul Toamnei VIDEO-FOTOVeselie, bucurie și mult râs! Așa poate fi descris Balul mascat de la Școala nr. 17 din Botoșani, care a reprezentat a doua etapă a proiectului ”Bogățiile Toamnei”.

Acesta a fost organizat de învățătoarele claselor a II-a de la Școala 17, Anca Dumitriu, Carmen Onofrei și Alina Rus.

”Bal Mascat este activitatea finală a proiectului „Bogățiile Toamnei”. Activitatea a adus din nou zâmbete, încântare, noutate și curiozitate pe fețele micilor școlari ai școlii noastre! Din nou la înălțime”, a declarat învățătoarea Anca Dumitriu.

La prima etapă a proiectului, la Târgul de toamnă, elevii claselor a II-a au vândut diferite produse gătite de ei și părinții lor sau lucrate împreună cu aceștia, iar banii strânși atunci au fost folosiți astăzi pentru a cumpăra dulciuri colegilor care și-au folosit atunci bănuții.

”Clovnicica”, cunoscuta organizatoare de evenimente pentru copii, a animat Balul mascat de la Școala 17 în stilul său cunoscut, iar directorii Vasile Asiminicesei și Monica Iliescu au asistat alături de alte cadre didactice la tot spectacolul.

ABC-CON International