Administrație Politică Știri locale

VIDEO Renunță la CJ și candidează la Europarlamentare? Federovici distruge speranțele PNL




Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, susține că este victima unei zvonistici alimentate de rivalii săi politici în ceea ce privește o posibilă candidatură la Parlamentul European, având în vedere că este și președinte la nivel național al Organizației Femeilor Social-Democrate.

Toate femeile din PSD care au ocupat funcția de preșdinte al OFSD au candidat și ocupat posturi de europarlamentar.
Federovici tanșează această dezbatere și spune că NU candidează în 2024 la Europarlamentare, dar nici nu confirmă că va candida pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Botoșani.

”Acest subiect de presă alimentat de o parte a oamenilor politici din Botoșani nu are nici cel mai mic fundament. Nu voi candida la Parlamentul European penru că nu doresc să ajung acolo. Cred că sunt destul de explicită. Nu candidez la Parlamentul European în anul 2024. Vom vedea ce parcurs vom avea în perioada imediat următoare. Nu cred că este corect ca altcineva să îmi facă mie parcursul profesional sau politic, este dreptul meu să hotărâsc unde voi candida în continuare”, a declarat Doina Federovici.