Administrație Știri locale

Primăria Cristești le cere localnicilor să selecteze deșeurile reciclabile pentru a scădea factura plătită de comună la gunoi




Primăria comunei Cristești, condusă de primarul Lucian Borfotină, face apel la localnici să selecteze deșeurile reciclabile pentru a scădea factura pe care comunitatea locală o plătește pentru depozitarea gunoiului neselectat la depozitul de la Stăuceni.

 

”Stimati cetateni, va anuntam ca toate platformele pentru depozitarea gunoiului menajer si reciclabil au fost impremuite cu gard, pentru a nu mai avea probleme in legatura cu impratierea gunoaielor prin imprejurimi.

Totodata venim cu rugamintea de a separa deseurile menajere de cele reciclabile (plastic, metal, hartie, carton) pentru ca Primaria Cristesti plateste facturi foarte mari pentru separarea deseurilor. Folositi tomberoanele GALBENE doar pentru plastic si metal. Nu aruncati in tomberoanele galbene deseuri menajere!

Va atasam ultima instiintare de plata venita de la A.D.I. ECOPROCES, firma care gestioneaza deseurile din judetul Botosani. In ultimele 3 luni ale acestui an, IULIE, AUGUST si SEPTEMBRIE, s-au colectat 200 de tone de deseuri, din care deseuri selective (platic) doar 680 de kg. Pentru serviciile de sortare si depozitare, Primaria Cristesti trebuie sa plateasca 24.095,54 lei.

Haideti sa selectam deseurile!”

SURSA: primariacristesti.ro