Știri locale

Lidl redeschide magazinul din Dorohoi la începutul săptămânii viitoare

Eveniment Lidl Romania cu Helmuth Duckadam la Timisoara
 

Eveniment Lidl Romania cu Helmuth Duckadam la Timisoara

Lidl România inaugurează pe 10 octombrie două magazine, unul în Târgoviște, județul Dâmbovița și unul în Dorohoi, județul Botoșani. Odată cu deschiderea acestor două magazine, s-au creat peste 50 de noi locuri de muncă.

Magazinul LIDL din Dorohoi este situat pe Strada C.D.Gherea, Nr. 25. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². De asemenea, unitatea Lidl din Dorohoi are peste 95 de locuri de parcare. Odată cu inaugurarea celor două magazine Lidl, se creează peste 50 de noi locuri de muncă.

În Dorohoi, magazinul Lidl va funcționa între 07:30 și 21:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 08:00 și 19:00.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din Târgoviște și Dorohoi dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Inaugurarea celor două magazine Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România. 
ABC-CON International