Administrație Știri locale

Primele imagini cu super-stadionul care va fi construit la Botoșani. Cosmin Andrei vrea și rezultate de la FC BotoșaniPrimăria municipiului Botoșani a transmis presei primele imagini cu viitoarea arenă care se va construi prin modernizarea Stadionului Municipal.

 

”Se lucrează în ritm alert la documentația care va sta la baza modernizării Stadionului Municipal. Vă invit să „aruncați o privire” la posibilul nou stadion!…

Am realizat pași importanți în această direcție! Ne apropiem de finalizarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții, care va sta la baza modernizării acestui obiectiv. Avem toată determinarea să ne bucurăm de un stadion nou la Botoșani pentru FC Botoșani”, a transmis primarul Cosmin Andrei.

 

Acesta a precizat că FC Botoșani merită să joacă și să primească oaspeții pe un stadion modern, iar suporterii botoșăneni merită să-și vadă echipa jucând pe terenul unuia din cele mai frumoase stadioane din țară iar Botoșani trebuie să se mândrească, pe lângă atât de multe alte obiective frumoase, și cu un stadion realizat la cele mai riguroase standarde europene.

 

”Ca autoritate locală, ne canalizăm eforturile pentru a susține sportul și pentru a asigura și infrastructura necesară. Am alocat sume de la bugetul local pentru finanțarea echipei și lucrăm la documentația pentru stadion. Dar mă îngrijorează în același timp parcursul echipei care dezamăgește în acest moment susținătorii prin lipsa rezultatelor. Cred că este nedrept pentru noi toți, botoșănenii, să nu avem parte de rezultatele pe care le așteptăm de la această echipă care de șapte etape nu a avut nicio victorie!”, a concluzionat Cosmin Andrei.