Știri locale

Primarul Andrei la deschiderea anului universitar la filiala Botoșani a Universității ”Alexandru Ioan Cuza”: ”Am promis că voi veni în sprijinul tinerilor” 


Primarul Cosmin Andrei a participat la deschiderea anului universitar la filiala Botoșani a Universității ”Alexandru Ioan Cuza”, unde sunt înscriși 120 de studenți.

Edilul-șef a spus că STUDII UNIVERSITARE LA BOTOȘANI a fost una dintre promisiunile electorale făcute acum mai bine de doi ani, iar astăzi ascultăm pentru a doua oară melodia universitarelor- Gaudeamus Igitur.

”Când am pus bazele filialei Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) de la Botoșani, am fost încrezător, primind susținere din partea domnului prof. univ. dr. Tudorel Toader, a doamnei președinte de Consiliu Județean Federovici Doina Elena și a domnului Ministru al Muncii, Marius Constantin Budai. Mi-am dorit să ofer posibilitatea tinerilor din județul nostru să aibă parte de studii de calitate, aici, la ei acasă. #STUDENT_LA_BOTOȘANI”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

UAIC, din cadrul Filialei Botoșani, se bucură de 120 de studenți, înscriși la cele 3 programe existente până la momentul actual.

Studii universitare de licență promoția 2022-2025:

Administrație publică

Finanțe și bănci

Studii universitare de master

Retorica discursului științific, literar, jurnalistic, publicitar și electoral

”Mă bucur să văd un interes atât de mare din partea tinerilor și îmi doresc ca pe viitor să aducem și alte facultăți aici, la Botoșani! Am promis că voi veni în sprijinul tinerilor botoșăneni”, a completat primarul Andrei.

  

ABC-CON International