Politică Știri locale

Vârstnicii din județ felicitați de social-democrați



 

Sărbătorită la 1 octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice ne invită să promovăm drepturile acestora și să încurajăm participarea lor activă în societate.

De ziua lor, membrii PSD Botoșani și-au arătat respectul față de persoanele în vârstă, dăruindu-le flori, diplome de onoare, dar și îmbrățișări sincere.

Fie că i-au vizitat acasă, fie că au organizat întâlniri de socializare cu seniorii județului, social-democrații au reușit pe parcursul zilei de ieri să sublinieze încă o dată obligația pe care fiecare botoșănean o are în a-și exprima recunoștința față de cei care au îndrumat, au inspirat și au făcut sacrificii pentru familiile și comunitățile lor.

O zi specială pentru noi toți, tineri și vârstnici deopotrivă. Această zi este o sărbătoare și totodată o dovadă a prețuirii și a respectului, pe care le datorăm toți persoanelor în vârstă. Trebuie să ne reamintim încă o dată cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor, iar noi, românii ne putem aminti de cunoscutul proverb <Cine n-are bătrâni, să-și cumpere!>. Traversăm o perioadă grea, dar prezența PSD la guvernare reprezintă o garanție că seniorii României nu vor fi uitați și că interesele lor vor fi corect reprezentate în continuare în actul de guvernare”, a fost mesajul președintelui PSD Botoșani, Doina Federovici

Devenită deja tradiție în familia PSD Botoșani sărbătorirea Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice reprezintă prilej de bucurie și de reîntâlnire cu cei care au rolul de a conserva și de a perpetua valorile fundamentale ale unei națiuni, adică cele mai importante repere sociale și morale ale noastre.

La mulți ani și multă sănătate dragi părinți, dragi bunici, dragi doamne și domni!