Politică Știri locale

Nu toți șefii din PNL îl vor pe Țurcanu: ”Să-și finalizeze problemele cu Justiția! După aceste aspecte, ne gândim dacă votăm reprimirea lui”

SURSA foto: www.darabaneni.ro




SURSA foto: www.darabaneni.ro

Anunțul revenirii lui Florin Țurcanu în PNL Botoșani, acesta fiind fost președinte al PNL și al Consiliului Județean, nu este văzut cu ochi buni de toți liderii liberali botoșăneni.

Pe surse, unul dintre cei mai importanți oameni din PNL Botoșani afirmă în premieră că lui Țurcanu i se vor pune condiții pentru a reveni în partid, iar rezolvarea problemelor din Justiție ar fi primele pe care acesta trebuie să le îndeplinească pentru a fi reprimit.

 

”Nici nu știu dacă cererea lui o să fie acceptată dat fiind situația lui cu Justiția! Dacă vrea să mai aibă o șansă de a deveni membru PNL, trebuie să fie umil, cuminte și să-și finalizeze problemele cu Justiția! După aceste aspecte, ne gândim dacă votăm reprimirea lui! În prezent nu este în lista celor care au declarat intenția de a deveni membru PNL”, a declarat reprezentantul PNL Botoșani care a făcut declarația sub protecția anonimatului.