Știri locale

O clinică privată din Botoșani colaborează cu două companii din IT în cercetare medicalăInvestițiile în aparatură medicală de ultimă generație trebuie combinate cu investițiile în cercetare medicală și în perfecționarea continuă a cadrelor medicale pentru a genera cele mai calitative servicii medicale de pe piață.

Asta face Centrul medical Lux-Ro din Botoșani. Medicul Emanuel Gavriliuc a reprezentat Lux-Ro Botoșani la un congres în Oradea unde subiectul a fost folosirea Inteligenței Artificiale în medicină.

 

”În perioada 5-9 septembrie Lux-Ro a fost prezent la Oradea cu ocazia ediției a VI-a a Congresului SSIMA, unde timp de 5 zile importanți lectori din mediul academic din Europa, SUA și Israel au prezentat cursuri depre Inteligența Artificială și ultilizarea acesteia în aplicații medicale. În prezent Lux-Ro colaborează cu două companii din domeniul IT în cercetare medicală pentru a oferi pacienților noștri servicii medicale de cea mai înaltă performanță. Mulțumim organizatoarei Elena Ovreiu pentru invitatie!”, se precizează pe pagina de Facebook a Lux-Ro Botoșani.ABC-CON International