Administrație Știri locale

Masa de operații în valoare de 88.300 lei donată pentru Chirurgie Pediatrică de Vlad Plăcintă și Asociația ”Salvează o inimă”Vlad Plăcintă și Asociația ”Salvează o inimă“ au donat o masă de operații de ultimă generație pentru Secția Chirurgie Pediatrică a Spitalului Județean de Urgență ”Mavromati”.

 

”După lungi discuții cu domnul doctor Ceica Alin și mai ales căutarea prin „buzunare” de ceva mărunt, vreo 88.300 RON, am reușit într-un final să donăm secției Chirurgie pediatrică a Spitalului Mavromati din Botoșani masa electrică de operație ET300C – un produs de ultimă generație pe acest segment. Intervențiile chirurgicale pe această masă vor fi mult mai ușor de realizat și mai puțin dureroase pentru cei mici. Mulțumesc pentru sprijinul financiar donatorilor de pe platforma internațională Benevity!”, a scris Vlad Plăcintă pe contul său de Facebook.

 

Asociația ”Salvează o inimă” a făcut în ultimii trei ani donații mai mult decât consistente Spitalului Județean Botoșani, de fiecare dată fiind vorba despre aparatură nouă de ultimă generație.
ABC-CON International