Administrație Știri locale

Încep lucrări de 3,8 milioane lei, fonduri europene, la modernizarea Școlii ”Dimitrie Romanescu” DorohoiPrimarul Dorin Alexandrescu a semnat astăzi contractul de execuție a lucrărilor pentru obiectivul „EXTINDERE ȘI MODERNIZARE ȘCOALA GIMNAZIALĂ DIMITRIE ROMANESCU, MUNICIPIUL DOROHOI, JUDEȚUL BOTOȘANI”, COD SMIS: 124952, depus în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

Prin implementarea acestui proiect se va asigura îmbunătăţirea accesului copiilor la serviciile educaţionale, creşterea calității infrastructurii de educație, cât şi creşterea calităţii actului educaţional la standarde europene.

Contractul de lucrări a fost atribuit S.C. GAFCO S.R.L., fiind în valoare de 3.826.336,83 lei fără TVA, iar lucrările vor începe până la data de 15 august 2022.

Durata de execuție a lucrărilor aferente obiectivului de investiții „EXTINDERE ȘI MODERNIZARE ȘCOALA GIMNAZIALĂ DIMITRIE ROMANESCU, MUNICIPIUL DOROHOI, JUDEȚUL BOTOȘANI” COD SMIS: 124952, este de 16 luni de la data emiterii ordinului de începere.

De când este primar Dorin Alexandrescu, municipiul Dorohoi a avut alocate cele mai mari sume alocate lucrărilor de modernizare a grădinițelor, școlilor și liceelor.

ABC-CON International