Administrație Știri locale

Trufin și Federovici îi aduc la Botoșani pe miniștrii Boloș și Budăi și pe Flutur de la Suceava pentru ITI Țara de Sus



Autoritățile botoșănene insistă în demersurile pentru obținerii finanțării pentru proiectele de dezvoltare care urmează să fie derulate prin Investiții Teritoriale Integrate (ITI) ”Țara de Sus”.

Senatorul Lucian Trufin a mers la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene unde s-a întâlnit cu ministrul Marcel Boloș, directorul Teodora Preoteasa dar și cu Florin Zaharia, directorul de cabinet al ministru, cu scopul de a continua demersurile în vederea obținerii recunoașterii teritoriului ITI ȚARA DE SUS cât și a obținerii finanțării prin mecanismul distinct.

”Mă bucur și apreciez calitatea profesională a domnului Director Florin Zaharia, un om cu experiență în domeniul accesării de fonduri europene, un bun român și un prieten al județului și teritoriului nostru. Împreună organizăm un eveniment la nivelul teritoriului ITI ȚARA DE SUS unde vor fi prezenți cei doi miniștri ai Guvernului Ciucă, Marcel Boloș și Marius Budăi, președinții Consiliilor Județene din Botoșani și Suceava, Doina Federovici și Gheorghe Flutur, cei 12 primari membrii fondatori, cât și colegii primari care au aderat la ADI ITI ȚARA DE SUS”, a declarat senatorul Lucian Trufin.