Știri locale

FOTO-VIDEO Pelerinaj la inaugurarea liceului de 3,6 milioane euro modernizat de Tîrzioru la SăveniCel mai modern liceu este, în momentul de față, ”dr. Nicolae Ciucă” din Săveni, modernizat de Primărie cu 3,6 milioane euro.

Primarul Relu Tîrzioru a organizat miercuri inaugurarea oficială a noului Liceul din Săveni, iar la eveniment au participat zeci de cadre didactice, zeci de primari din județ, zeci de directori de instituții publice, parlamentari, Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, prefectul Sorin Cornilă, Ada Macovei, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Edilul-șef din Săveni le-a prezentat invitaților și proiectele aflate în lucru, două blocuri, modernizarea pieței, modernizarea unei școli, dar și proiectele de câteva zeci de milioane de euro care vor fi demarate în următorii ani.

Inaugurarea liceului a fost făcută simultan cu cea a Stadionului Săveni, investiție de 1,6 milioane euro, printr-un concert Mirel Manea, Holograf și Direcția 5.

Liceul ”dr. Mihai Ciucă” a fost modernizat de compania Cornells Floor. 

 

  

 

ABC-CON International