Administrație Politică Știri locale

Achiței: ”Zi istorică pentru Botoșani. Am fost dotați cu trotinete… vor înlocui cu succes tramvaiele. Ce mai contează proiectele importante?” 

Senatorul Cristian Achiței a ironizat importanța dată de actuala administrație a Primăriei Botoșani proiectului trotinetelor electrice, în detrimentul proiectelor importante din municipiu, cum ar fi reabilitarea Teatrului, modernizarea liniilor de tramvai, unde sunt zeci de milioane de euro în proiecte semnate.

 

 

”22.03.2022, zi istorica pentru municipiul Botoșani

Din această zi am fost dotați cu trotinete, fără îndoială cel mai de succes proiect al actualei conduceri a primăriei pesediste din Botoșani, în parteneriat cu mediul de afaceri.

Trotinetele vor înlocui cu succes tramvaiele și vor asigura transportul în comun pe actuala cale de rulare părăsită din axul Căii Naționale spre cele mai importante zone din oraș.

Ce mai contează proiectele importante ale municipiului Botoșani (teatru, străzi etc)? Sau să înțelegem că toată creșterea aberantă a taxelor locale s-a făcut doar pentru a trăi această zi istorică?

Să ne plimbăm deci cu trotinetele, dragi botoșăneni, iar în 2024 să avem mare grijă cum votăm!”, a postat pe contul său de Facebook senatorul Cristian Achiței, care este și președintele organizației municipale PNL Botoșani.

 
ABC-CON International