Știri locale

VIDEO Mirel Manea, SHOW TOTAL la concertul caritabil din Old School pentru Ucraina




Celebrul artist Mirel Manea și orchestra sa au susținut un concert caritabil în Old School, iar banii adunați vor fi folosiți pentru ajutarea refugiaților de război din Ucraina.

Mirel Manea a cântat alături de Mădălina Omania, dar și de două ucrainence care au mulțumit botoșănenilor și României pentru sprijinul acordat în aceste momente care vizează existența Ucrainei.

Olga Gornyh, solistă la Opera Națională din Lvov, a mulțumit în limba română și a cântat două cântece, iar Valeria Ariaieva, studentă la Conservatorul din Kiev, a cântat o melodie.

Imnurile României și Ucrainei au răsunat pe scena Old School, iar Mirel Manea a interpretat ”Deșteaptă-te, române!” având și un tricolor la gât.

”Sunetul vindecă! Putem să ne ajutăm frații din Ucraina!”, a spus Mirel Manea, prim-trompetistul Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani.

Old School, deținut de Sînziana Secrieru și Gelu Graur, a fost plin la acest eveniment care s-a întins mai mult de două ore și cu un extra-bonus al orchestrei lui Mirel Manea.