Administrație Politică Știri locale

Profesorul Popescu: ”Război? România nu va fi implicată în niciun conflict. Ucraina, datorită propriei politici, va fi singura care va pierde”

Profesorul Corneliu Popescu, fost consilier județean, președinte al PMP Botoșani, a făcut o mică analiză a situației actualei crize politice și militare globale din cauza amenințărilor și pregătirilor Rusiei pentru o invazie a Ucrainei, la care se adaugă cerințele față de NATO de retragere a trupelor din România.

Popescu susține că Ucraina va fi singura care va pierde, dar din propria sa vină, și că problema mare este că la nivel mondial au eșuat toate formele de societate, inclusiv capitalismul.

 


”RAZBOI..?

Îi rog pe toți prietenii mei sa nu-și facă nici o problema. Nici sa nu va mai gândiți la aceasta problema. ROMANIA nu va fi implicata în nici un conflict. Ucraina, datorita propriei politici, va fi singura care pierde. Va cheltui o groaza de bani și..va rămâne, pe veci, sora mai mica, rebela și rea, a Rusiei. Rea a fost…dintotdeauna!

Problema majora a lumii este alta, toate modelele , capitalism, comunism, vechi sau mai noi, au căzut. Este evident ca lumea, cei mulți normali și simpli, nu mai cred în nimic. Nici în politicieni, nici în munca, nici în guverne. În războaie nici atât, ele se duc cu mercenari. Presa , toată media , ne dă…de lucru cum se spune, ba pandemie, ba conflicte, accidente,nenorociri,scandaluri…ca mijloc de propaganda ,bine plătită sa acopere controlul financiar. Bătălia este …pentru bani, sub orice forma ar fi ei. Soluții pentru model de existenta , nu se întrevăd… Deocamdată, doar demoralizare, demobilizare, multa nefericire și lipsa de speranță!”, a postat profesorul Corneliu Popescu pe contul său de Facebook.

 


ABC-CON International