Administrație Știri locale

Primarul Andrei: ”Nu mai vreau locuințe sociale în Centrul Istoric”. Primăria a scos la licitație finalizarea lucrărilor la ultimele blocuri sociale din ANL Cișmea



 



 

Primarul Cosmin Andrei a anunțat că municipiul nu va mai acorda locuințe sociale în Centrul istoric și că toate locuințele sociale din această zonă vor deveni locuințe de serviciu pentru specialiști sau sedii pentru ONG-uri și asociații.

Într-o conferință de presă, primarul a anunțat că municipalitatea a demarat licitația pentru finalizarea ultimelor blocuri din ANL Cișmea unde construcția a ajuns la 50% din proiect, dar firma care executa lucrarea a intrat în insolvență și a denunțat contractul.

 



”Am demarat licitația pentru cele 72 de locuințe sociale din ANL Cișmea pentru un rest de executat de 9 milioane de lei. Vom avea o alternativă pentru cei care locuiesc în locuințe sociale în Centrul Istoric și vrem să schimbăm destinația locuințelor sociale cu o alta acolo. Nu mai vreau locuințe sociale în Centrul Istoric, dar nu putem să scoatem persoanele de acolo fără o alternativă. Pe lângă reluarea lucrărilor în ANL Cișmea am făcut demersuri și pentru alte locuințe sociale”, a declarat primarul Cosmin Andrei.