Administrație Politică Știri locale

Șoptică despre vizita ministrului Dezvoltării: ”Să știe nevoile locale și să înțeleagă că orice proiect depus de către primarii noștri sau de către entitățile administrative este un plus”





Deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a declarat că vizita ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, în județ are ca principal obiectiv conștientizarea de către oficialul guvernamental a nevoii de investiții pe plan local cu fonduri guvernamentale și europene.

”Încă de la primele ore ale dimineții, împreună cu acesta am participat la o primă întâlnire cu prefectul județului, Dan Nechifor, senatorul Cristian Achiței și directorul DSP, Monica Adăscăliței. Este de la sine înțeles că este nevoie de o continuare a dezvoltării județului nostru care poate fi posibilă doar prin existența unor legături permanente de colaborare cu autoritățile centrale. Este obligatoriu ca acesta să știe nevoile locale și să înțeleagă că orice proiect depus de către primarii noștri sau de către entitățile administrative este un plus pentru dezvoltarea unitară a fiecărei regiuni în parte. Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Dl. Attila Cseke a dat asigurări că proiectele județului Botoșani sunt și vor fi susținute și finanțate”, a postat Costel Șoptică pe contul său de Facebook.