Administrație Știri locale

Federovici, tranșantă cu firma care va moderniza Muzeul Județean: ”Vă vom monitoriza… lucrarea să fie de referință, de înaltă calitate și finalizată la timp” 


Consiliul Județean Botoșani a predat astăzi amplasamentul Muzeului Județean de Istorie pentru lucrările de modernizare realizate cu fonduri guvernamentale prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Licitația a fost câștigată de firma Smeogal Construct SRL Iași.

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, a avut un discurs tranșant încă din start în fața reprezentanților firmei care a câștigat licitația și i-a anunțat pe aceștia că îi va monitoriza în permanență pentru ca lucrările să fie de bună calitate și efectuate la timp.

 
 

”Doamnelor și domnilor constructori, vreau să înțelegeți foarte clar că acest obiectiv este de importanță majoră pentru noi, botoșănenii, și, ca beneficiari finali ai investiției derulate prin CNI, vă vom monitoriza activitatea permanent, pentru că vrem ca lucrarea la care v-ați angajat să fie una de referință, de înaltă calitate și finalizată la timp. Este un proiect generos, iar pentru dumneavoastră ca firmă aflată la început de drum poate reprezenta biletul de intrare în rândul constructorilor importanți din Moldova. De aceea este foarte important să tratați cu maximă seriozitate acest proiect. Ne punem toată încrederea în dumneavoastră și avem speranța că vom reuși împreună să-l ducem la bun sfârșit.

Țin să vă subliniez că prin semnătura pe care ați pus-o pe contractul de lucrări, v-ați angajat în fața botoșănenilor, care reprezintă una dintre cele mai importante comunități culturale ale României, că veți termina lucrările de modernizare la timp, în termenii prevăzuți de graficele de lucrări, că veți face treabă de calitate, care să reziste peste ani și care să reprezinte o adevărată carte de vizită pentru firmele dumneavoastră”, a declarat Doina Federovici.

 

 
ABC-CON International