Administrație Politică Știri locale

Lucian Trufin, atac exploziv după împărțirea banilor din bugetul de rezervă: „O nouă ticăloșie marca PNL”

O Hotărâre de Guvern dată de Executivul demis arată încă o dată până unde merge ticăloșia marca Cîțu!

Din fonduri aflate la dispoziția Guvernului se dau bani pentru administrațiile locale, dar cu un amendament foarte important! Localitățile conduse de edili PNL iau bani cu nemiluita în timp ce cetățenii conduși de primari PSD iau aproape nimic!

„Halucinant, pentru cine are disponibilitate să citească expunerea de motive a Hotărârii, este faptul că acești bani se dau pentru măsurile de combatere a epidemiei, cofinanțarea proiectelor europene, echilibrarea bugetelor locale ca urmare a scăderii sau limitării activităților economice din cauza situației epidemiologice, ș.a.m.d. Ce înțelegem de aici? Că doar în localitățile conduse de pnl-iști Covid 19 face ravagii? Că activitatea economică a fost oprită doar în localitățile liberale? Că bani la bugetele locale sunt puțini doar în primăriile galbene?” a declarat senatorul botoșănean Lucian Trufin.

 


 

Exemplele de fonduri alocate administrațiilor publice din județul Botoșani în funcție de culoarea politică a primarului sunt de-a dreptul halucinante.

„Spre exemplu, cu ce au greșit săvinenii de primesc 100 de mii de lei în timp ce flămânzenii primesc un MILION? Sau comuna Curtești care primește 50 mii lei iar comuna Mihai Eminescu – țineți-vă bine –  750 mii ron?  Guvernul demis chiar nu mai are nici o urmă de rațiune sau bun – simț? În ritmul acesta mai au puțin și dau o Hotărâre de Guvern în care vor spune că doar membrii PNL au dreptul la tratament împotriva Covid sau, ferească Cel de Sus, la un pat de ATI!

Rușine, eșec și nesimțire – asta înseamnă PNL!” a mai adăugat senatorul Lucian Trufin.

 
ABC-CON International