Știri locale

Se redeschis terenurile de tenis de câmp din Parcul Cornișa. Va fi un punct de distribuție apă, suc și gustări

Terenurile de tenis din incinta Parcului de agrement Cornișa Aquapark&Sports Botoșani

Vineri, 22 mai, se redeschid cele șase terenuri de câmp și peretele de escaladă situat la intrarea în patinoarul Parcului de agrement regional Cornișa din Botoșani. 

Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement care administrează Parcul Cornișa, a anunțat redeschiderea acestora, dar și amplasarea unui modul de alimentație publică de unde să poată fi achiziționate apă, suc și gustări preambalate. 

Plimbările de promenadă, ciclismul, folosirea rolelor, trotinetelor și a skateboard-urilor sunt permise în Parcul Cornișa.

 

 




”Vineri, 22 mai, parcul regional Cornișa se deschide pentru publicul larg pentru a putea să faceți plimbări de promenadă, a vă da cu trotineta, rolele, skateboardul. Vineri deschidem șase terenuri de tenis de câmp în care se va intra respectând reglementările. Tot de vineri deschidem și peretele de escaladă, unde se pot face activități individuale”, a declarat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA. 

 

Cei care vor să meargă în Parcul Cornișa pentru a petrece timpul liber ar trebui să aibă la ei măști și dezinfectanți pentru mâini.

 



 

 

https://www.facebook.com/CornisaBotosani/videos/248456202902633/