Administrație Știri locale

”Nu înseamnă că trebuie să ne batem joc de mămici și bebeluși. Țarc cu sârmă ca în 1990”. Un primar cere transferul paturilor de la Maternitate

Un primar cere autorităților județene și conducerii Spitalului Județean de Urgență Mavromati măsuri urgente pentru a oferi condiții decente mămicilor care vor naște în următoarea perioadă după ce Maternitatea devine spital de covid19. 

 

Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești, atrage atenția autorităților județene că bebelușii și mamele nu au nicio vină și au nevoie de condiții de igienă maximă. 

 

Acesta a primit mesaje și foto de la mămicile transferate de la Maternitate la Pediatrie și acolo situația e jalnică. 

 

 



 

 

”Primesc fotografii de la viitoarele mamici transferate la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean.

Nu se poate asa ceva! Astea nu sunt conditii de a tine un bebelus nou-nascut! Tarc cu sarma ca in 1990. 

Cer public conducerii Spitalului Judetean Mavromati sa ia masuri urgente pentru a transfera patuturile pentru bebelusi de la Maternitate si sa ia masuri de igiena!

Viitorul acestei tari sta in mainile voastre! Inteleg situatia actuala si necesitatile in lupta cu coronavirus, insa nu inseamna ca trebuie sa ne batem joc de mamici si bebelusi. Ei nu au nicio vina ca vin pe lume in aceste clipe. Oferiti-le conditii, atat lor, cat si mamicilor!”, a scris Lucian Borfotină pe pagina sa de Facebook.