Administrație Politică Știri locale

Șoptică, președintele PNL acuze față de PSD: ”Federovici  și Budăi… profită de această situație de criză și continuă campania electorală”

Comunicat de presă: 

Ca popor, ca țară, traversăm una dintre cele mai dificile momente cu care s-a confruntat în ultimii zeci de ani umanitate, iar unitatea, responsabilitatea și conștiința ar trebui să reprezinte reperele principale după care să ne ghidăm în această perioadă.

Este imperios necesar să lăsăm deoparte orgolii, polemici, reproșuri, pentru că vorbim de o chestiune de viață și de moarte pe care doar împreună o putem gestiona. 

 

 



 

Fac aceste precizări și în urma mai multor comunicate, știri și informații din presa botoșăneană privind acțiunile și discursurile cu tentă electorală a principalilor lideri și parlamentari ai Partidului Social Democrat, Partidului Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE și alte formațiuni politice, care folosesc epidemia de coronavirus pentru a-și face imagine.

Chiar unul dintre liderii de frunte ai PSD-ului, mă refer la Șerban Nicolae a anunțat că PSD renunță la campanie electorală de orice fel, urmărind doar acțiuni parlamentare de constructivism politic. La Botoșani însă observ că acest mesaj nu a ajuns la parlamentarii social-democrați. Chiar dacă o să deranjeze, nu pot să nu afirm cu  subiect și predicat că doamna senator Doina Federovici  și domnul deputat Marius Budăi, alături de ceilalți parlamentari social-democrați profită de această situație de criză și continuă campania electorală cu mesaje anti-guvernamentale, în condițiile în care ei ȘTIU ce înseamnă măsurile guvernamentale care se iau în stare de urgență.

 

 

 

loading…

 

 

Mă miră că fostul ministru al Muncii, domnul Budăi, vine cu o serie de propuneri și sugestii de acte legislative în condițiile în care în perioada de ministeriat NU a venit cu nicio propunere de stimulare economică reală a țării, ba a respins inițiative care în acel moment erau pentru binele țării în general și nu conta culoarea politică.

O observ pe doamna senator PSD Federovici foarte activă în mesaje populiste și în acțiuni de imagine, inclusiv pe rețelele de socializare, dar se pare că a uitat că din 2012 până în noiembrie 2019 partidul său se face vinovat că NU avem resurse pentru situații de urgență și actualul guvern caută mijloace pentru a ieși din această epidemie, lucru confirmat de către profesioniștii din aparatul guvernamental și ministerial. 

De aceea, fac un apel de bun simț să se înceteze cu mascarada populistă și să avem întruniri, conferințe de presă, emisiuni televizate în care să se vină cu soluții concrete la această criză creată de CODVID 19 și nu să se  emită public opinii și să se aducă reproșuri actualei guvernări fără a livra în schimb soluții. Este o situație de criză, este vorba despre binele românilor, iar orice fel de atac politic nu își are rostul.

 

Senator Costel Șoptică

Președinte PNL Botoșani