Știri locale

Un medic pediatru și-a pus numărul de telefon pe Facebook. ”Să încercăm să nu aglomerăm Unitățile de Primiri Urgențe”

Medicul pediatru Tamara Ciofu și-a publicat numărul de telefon pe rețeaua de socializare Facebook pentru a oferi consultații telefonice și a evita deplasarea la spital a părinților ai căror copii au nevoie de sprijin medical care nu necesită cu adevărat o vizită la o unitate medicală. 

Aceasta susține că trebuie făcute toate eforturile din partea tuturor pentru a evita aglomerarea Unităților de Primire a Urgențelor atât la Spitalul Județean Mavromati, cât și la Secția Pediatrie a unității medicale. 

  

 

”Reușim împreună! Dragi prieteni, în aceste momente, mai mult ca niciodată, trebuie să dăm dovadă de solidaritate și bunătate – cea mai frumoasă calitate pe care o poate avea un Om, ce provine din iubire, înțelepciune și altruism. Mă bucur să văd că oameni simpli, asociații de binefacere și firme s-au mobilizat și au venit în sprijinul celor care se confruntă direct cu virusul COVID 19. Este firesc ca cea mai mare parte a eforturilor să se îndrepte spre cei confirmați cu virusul COVID 19 sau declarați „contact apropiat” însă, vă rog să nu uitați de categoriile de persoane aflate în dificultate și să-i sprijiniți în măsura în care vă permiteți. Ca medic, la rândul meu, sunt alături de personalul medical împreună încercând să tratăm pacienții care au nevoie de noi. Știu că medicii de familie sunt conectați cu pacienții care sunt înscriși pe listele lor însă sunt persoane care nu au medic de familie și care mă pot contacta telefonic la nr. de telefon 0745491608. Vă stau la dispoziție tuturor celor care aveți nevoie de sfaturile mele. Zilele acestea, cazurile discutate telefonic pentru care am oferit recomandări medicale chiar nu necesitau deplasarea pacienților. Să încercăm pe cât posibil să nu aglomerăm Unitățile de Primiri Urgențe.Respect pentru cei din prima linie care luptă împotriva acestui virus. Vă sfătuiesc să aveți o conduită preventivă, să evitați contactele și deplasările inutile, să respectați indicațiile autorităților și să vă păstrați calmul Sănătate tuturor!”, a postat medicul pediatru Tamara Ciofu pe contul de Facebook. 

 

 

 

 

 

loading…