Administrație Știri locale

Flutur anunță un contract nou cu Urban Serv pentru salubrizare și deszăpezire

Primarul Cătălin Flutur a anunțat deblocarea negocierilor dintre Primăria Botoșani și Urban Serv în ceea ce privește contractul de salubrizare și deszăpezire. 

Edilul-șef susține că municipalitatea a solicitat avizele din partea mai multor instituții de la nivel central cu privire la legalitatea acordării directe a contractului de salubrizare și deszăpezire, fără licitație publică, firmei Consiliului Local. 

Astfel, municipiul Botoșani nu mai riscă să rămână fără operator de salubrizare în următoarea perioadă, având în vedere că în noiembrie expiră contractul între municipiul Botoșani și Urban Serv. 

 

 

 

”Am găsit o cale de mijloc, încă nu au venit avizele de la ANRSC, Consiliul Concurenței, până primim informațiile utile să intrăm în ședință de CL pe 23 să propunem un nou contract cu cei de la Urban Serv pe o perioadă cuprinsă între șase luni și un an, să-și desfășoare activitatea de salubrizare a municipiului Botoșani și deszăpezirea. Este o soluție onorabilă pentru toată lumea. Așteptăm avizele, nu știm când vor veni”, a declarat primarul Cătălin Flutur.