Administrație Știri locale

Sală polivalentă de un milion de euro inaugurată cu o competiție cu 500 de sportivi și foc de artificii FOTO-VIDEO

O nouă investiție schimbă orașul Săveni și va beneficia de o inaugurare pe măsură. Sâmbătă, 11 mai, va avea loc inaugurarea noii Săli polivalente din orașul Săveni, județul Botoșani, investiție de peste un milion de euro realizată de Compania Națională de Investiții.

Vestiare moderne, cabinet medical, suprafață de joc adusă din Portugalia, instalație de climatizare și încălzire ultra-modernă și 180 de locuri pe scaune, aceasta este descrierea noii Săli Polivalente din Săveni.

Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni, a declarat că Sala polivalentă va fi inaugurată cu o competiție regională la care vor participa 500 de elevi.

 



 

”Avem o competiție regională la care vor participa peste 500 de sportivi și antrenori care va inaugura noua sală de sport. De asemenea, la final vom avea și un foc de artificii care să marcheze acest moment important pentru orașul nostru. Sperăm ca din toamnă La Săveni să fie o echipă de Divizia A de handbal, o echipă de liga a II-a de volei și să vedem dacă avem vreo șansă la baschet”, a declarat Relu Tîrzioru.

Sala de sport a fost construită în mai puțin de un an de zile, iar Primăria Săveni a realizat racordarea utilităților în primele patru luni de la începerea construcției.