Știri locale

VIDEO Prodalcom, Stas Mobila, Luci Farm, Salon Coquettes, Salon Armonia, Florăria Eden, Daria Mob se alătură #șîeu

Disperarea oamenilor de afaceri cu business-uri care au mii de angajați! După giganții Elsaco, Rolana Tex și Casa Pâinii, mediul de afaceri botoșănean a răbufnit la adresa clasei politice în general și a guvernanților actuali pentru lipsa de autostrăzi din zona Moldovei.

Firme locale din foarte multe domenii de activitate s-au alăturat protestului #româniavreaautostrăzi #moldovavreaautostradă disperate de condițiile în care se circulă pe drumurile naționale din județ și din regiune, din cauza lipsei de conexiuni pe șosele de mare viteză între regiunile istorice ale țării.

 

 

 

loading…

Loading…

Astfel, toți cei care s-au alăturat protestului sunt lideri în domeniile lor și au nume cunoscute în Botoșani și în regiunea Moldovei.

Prodalcom, producătorul cunoscutelor sortimente de votcă Voronskaya și Ștefan cel Mare, fabrica de mobilă Stas Mobila, farmacia Luci Farm, florăria Eden, fabrica de mobilă Daria Mob, Salon Coquettes, Salon Armonia s-au alăturat Elsaco, Rolana Tex, Casa Pâinii, dar și restaurantului La Strada, fabricii de termopane Fereastra ADF, procesatorului Hidroplasto, transportatorului Microbuzul, Uvertura Mall și postului de televiziune Tele M.

 

Înainte de a fi oameni de afaceri, suntem români.

Când un seamăn reușește, într-un mod cât se poate de inedit, să atragă atenția cu privire la una dintre problemele reale ale societății, nu putem rămâne impasibili. Vom spune #DA provocării lansate de Stefan Mandachi, aceea de a ne opri din orice activitate profesională pe 15 martie, la ora 15.00, pentru 15 minute.

Ne dorim mai mult timp prețios fără să pierdem ore, zile, chiar ani la volan. 
🚗Ne dorim mai puține accidente rutiere.
🇷🇴Ne dorim dezvoltare economică.
🚀Ne dorim să fim aliniați la standardele internaționale.
🚛Ne dorim ca distribuția produselor noastre să nu ne mai dea dureri de cap din cauza lipsei de infrastructură!🛣

#șinoi ”, a scris firma Prodalcom pe pagina de Facebook.   

Angajații Prodalcom au făcut chiar și un clip video în care își arată susținerea pentru această campanie.

https://www.facebook.com/prodalcom/videos/384840139015603/

https://www.facebook.com/prodalcom/videos/384840139015603/