Știri locale

FOTO Bazinele acoperite de la Cornișa ar putea fi deschise după 15 februarie

După patinoarul acoperit și terenurile de sport cu balon presostatic, noi obiective vor fi date în folosință la Aquapark&sports Cornișa Botoșani.

Este vorba despre bazinele acoperite și zona cu saune, toate acestea ar putea fi deschise în jurul datei de 15 februarie, deși inițial s-a anunțat sfârșitul lui ianuarie ca termen pentru inaugurarea lor.

 

Bazinele acoperite pentru adulți și copii, prevăzute și cu două tobogane cu apă, bazinul de înot contra curentului, jacuzzi, zona de saune și masaj, zona fitness reprezintă cea mai mare bază de agrement de acest tip din zona Moldovei și chiar dincolo de ea.

 

 

loading…

 

Loading…

Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement din Primăria Botoșani, care administrează Aquapark&sports Cornișa, a declarat că speră ca 15 februarie să fie data la care să fie făcută așteptata inaugurare a bazinelor acoperite.

Având în vedere numeroasele amânări de până acum a inaugurării bazinelor acoperite, dar și a faptului că autoritățile locale, ca și cele centrale, nu au încă un buget anual adoptat, puteți lua în calcul câteva zile în plus pe lângă termenul de 15 februarie pentru marea inaugurare.

 

 

 

 

Până atunci, programul la patinoarul acoperit de la Cornișa s-a mărit, prima serie începe de la ora 14.00, față de 16.00 cât era până acum, iar prețurile încep de la 10 lei pe serie la ora 14.00, la 12 lei seria începând cu ora 16.00. Sâmbăta, duminica și sărbătorile legale, tariful este de 13 lei pe serie la ora 14.00 și de 15 lei pe serie după ora 16.00.

Tariful de închiriat patine este de 5 lei de luni până vineri, iar sâmbăta, duminica și de sărbătorile legale 8 lei.

Aceste tarife sunt valabile până pe 31 martie.