Știri locale

Proprietara celui mai mare spațiu de joacă pentru copii dezminte acuzațiile de rasism și discriminare

Are cel mai mare spațiu de joacă din Botoșani și a fost târâtă într-un scandal cu acuzații de rasism și discriminare etnică după ce a postat pe Facebook imagini cu un tânăr etnic pe care îl ruga să înapoieze ce a furat din locul de joacă.

Toți părinții care și-au dus copiii la joacă la Mischa Kids știu că acolo au acces și copiii de etnie rromă deoarece toți copiii care intră acolo se joacă împreună.

 



Mihaela Stoiciuc, proprietarea Mischa Kids, și-a cerut scuze public dacă a lezat prin postarea sa etnia rromă și reamintește ceea ce un oraș întreg știe, că în locul de joacă pe care îl deține au acces toți copiii, indiferent de sex, religie sau etnie.

”Mischa Kids dezminte acuzațiile de rasism și discriminare primite în mediul online de reprezentanții etniei rrome, cărora le cere scuze dacă s-au simțit lezați de afirmația noastră impulsivă și nepremeditată și, în cel mai scurt, timp rectificată cu scuzele de rigoare. Dorim să precizăm că la Mischa Kids niciodată nu s-au facut diferențieri pe criterii etnice, toți clienții au fost tratați cu prietenie și respect și nu a existat niciun client căruia să i se refuze accesul la spațiul de joacă”, a declarat Mihaela Stoiciuc, administratorul Mischa Kids.