Politică

Fost candidat la Prezidențiale, impresionat de primarul dintr-o comună mică din Botoșani

Oprirea furtului din banii publici este un rezultat al administrației USR din comuna Dimăcheni, Botoșani, o administrație care poate fi un exemplu pentru mai mulți primari și din județ, dar și din întreaga țară.


Un om de toată isprava, primarul USR din Dimăcheni, Marinel Moruz a reușit să se gospodărească cu bugetul mic pe care îl are primăria, iar oamenii locului cu copiii lor se bucură de rezultate.

Edilul a început lucrările de modernizare la școală și grădiniță, iar toaletele nu mai sunt în fundul curții, va reuși cu fonduri din PNRR să reabiliteze energetic școala și modernizare totală a acesteia este în curs. Tot cu bani din PNRR va fi îmbunătățită, până la finalul anului,
infrastructura educațională a școlii gimnaziale Dimăcheni, cu echipamente și resurse tehnologice digitale, echiparea laboratoarelor informatice și asigurarea altor dotări. Primarul USR din Botoșani a construit din fonduri proprii un teren de sport modern, de care beneficiază toți copiii și tinerii comunei, a reușit 30% din cadastrarea terenurilor agricole, temă foarte importantă pentru comunitate, tocmai pentru a avea o situație juridică clară a terenurilor, iar toate străzile comunei au fost cadastrate. ”Marinel Moruz , primarul din Dimăcheni, muncește cot la cot cu angajații din primărie și localnicii pentru o comună mai modernă, arătând că se poate. Este o dovadă că avem nevoie de mai mulți oameni onești și cinstiți în fruntea administrațiilor. Este propunerea pe care Alianța Dreapta Unită o face românilor în 2024, este declarația lui Dan Barna, vicepreședintele USR ce a vizitat zilele trecute comuna botoșăneană.