Politică

Dăscălescu a revenit în politică: ”PSD … plin de aroganță. PNL încă în scădere… AUR politică extremistă. Pentru că iubesc România mă alătur… ”

Omul de afaceri botoșănean Remus Dăscălescu a revenit în politică, după ce la începutul lunii ianuarie demisiona din AUR.

Într-o postare video pe contul de Facebook, Dăscălescu a precizat că a fost curtat de primele trei partide din toate sondajele de opinie și a făcut și o analiză a acestora.

”Plecarea mea din AUR nu a însemnat și sfârșitul acțiunilor mele politice. Am spus că voi reveni, mai hotărât, mai entuziast. Am studiat acțiunile, cât și inacțiunile primelor trei partide din intențiile de vot ale botoșănenilor, PSD, PNL și AUR. Am constatat că PSD-ul local este cocoțat undeva pe un piedestal, plin de aroganță, fiind probabil foarte sigur de câștigarea alegerilor. Actuala guvernare îi ține în frig pe săracii fermieri, poate vor ceda și se vor întoarce acasă. PNL joacă o carte a tatonării, ei fiind încă în scădere conform sondajelor. Avem la Botoșani o organizație municipală desființată, iar cei considerați poate paria nu au spus nimic, stau ascunși așteptând alte sondaje. AUR, politică agresivă, extremistă cu multe atacuri suburbanice”, a declarat Remus Dăscălescu.

Acesta a precizat că după propunerile concrete de a reveni în politică din partea PNL, PSD și AUR a decis să meargă cu a patra variantă. ”Vreau să construiesc ceva de jos, să știu că am plecat de la zero cu bune și cu rele, să mă alătur unui partid tânăr, suveranist care liptă pentru interesul național, al cetățeanului de rând. Acesta este partidul Mișcarea România Suverană. Mulți poate nu o cunosc ca și formațiune, dar cu siguranță cunosc semnalele de alarmă trase de Liviu Dragnea vis-a-vis de dubla măsură impusă României. De exemplu, același produs importat în România este mai slab calitativ decât cel din Germania, de exemplu. Altă situați, mutinaționalele și mutarea profitului prin artificii fiscale în țările mamă. Apoi marii exportatori de legume și fructe care inundă piața din România și Botoșani cu produse slab calitative și care pun în pericol viața românilor. Dar pentru asta a plătit (n.r. Liviu Dragnea) și știm cum. Pentru că sunt un naționalist pursânge, iubesc România, iubesc Botoșaniul, mă alătur partidului Mișcarea România Suverană, mă alătur lui Liviu Dragnea, Carme Dan și Răzvan Rotaru, președintele partidului la nivel local și vicepreședintele național al MRS. Cu Dumnezeu înainte! ”, a concluzionat Remus Dăscălescu.