Politică

PNL Botoșani și-a stabilit la Iași candidatul pentru președinția CJ deținută de PSD și Doina Federovici

Liberalii botoșăneni au anunțat în cadrul conferinței regionale PNL de la Iași care este candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, deținută acum de Doina Federovici, care este și președintele PSD.

Prezent într-o emisiune la Tele M, Verginel Gireadă, prim-vicepreședintele PNL Botoșani, a anunțat și numele celui care și-a asumat candidatura pentru cea mai importantă funcție din administrația publică locală a județului.

”La noi lucrurile sunt cam stabilite. Domnul Costel Șoptică, la Iași, și-a asumat candidatura pentru Consiliul Județean. Eu cunosc un Costel, un altfel de Costel, îmi permit pentru că suntem de o vârstă, cunosc un altfel de om. Eu am pariat și pariez pe el. Nu o să pierdem! PSD are o armată de primari, dar noi ne batem până la ultima picătură. Dacă nu intri în teren cu mentalitatea de învingător ești un laș. Eu vin în teren ca și învingător”, a declarat Verginel Gireadă.

În urmă cu 4 ani, la alegerile locale din 2020, Costel Șoptică a candidat împotriva Doinei Federovici și a pierdut ”la scor de neprezentare”, dacă se poate spune așa, diferența dintre cei doi fiind usturătoare pentru liderul PNL Botoșani. Gireadă dă asigurări că alegerile din 2024 vor fi cu totul altfel, cu un PNL unit într-o singură echipă, extrem de bine motivat pentru a întoarce scorul în fața PSD.