Politică

”Dacă Achiței vine, eu plec! Flutur este un om politic rafinat, cu drag aș face echipă cu el”. Fierb partidele!

Primarul care și-a anunțat plecarea din PNL și formarea unei noi echipe în cadrul partidului de care se teme și PSD, este tranșant cu foștii colegi din vechiul PDL despre care se zvonește că ar pleca și ei din rândul liberalilor.

Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș, a anunțat într-o emisiune la Tele M că va pleca din PNL și va intra în AUR.

Acesta a făcut comentarii și despre zvonurile potrivit cărora senatorul Cristian Achiței și fostul primar Cătălin Flutur ar pleca și ei din PNL pentru a se alătura AUR, chiar dacă fostul edil-șef a precizat că este un fake-news și că nu va intra în AUR.

”Vă spun cu mâna pe inimă, când Cristi Achiței vine în AUR eu plec. Nu pot să fac echipăă cu un om care nu are inițiativă. Să vă spun ceva chiar dacă se va supăra, după ce a fost ales președinte al organizației municipale PNL îl sun cu drumul de la Dorohoi la Botoșani. ”Cristi, ești în comisia de Transporturi la nivelul Parlamentului, vezi că drumul acesta stă de vreo trei luni cu gropi, asta era în 2021”. Îmi spune: ”Nu mă privește, eu sunt președinte la municipiu, nu am treabă cu județul”. Dacă ai orgoliu de liberal și ești în comisie ieșeai și spuneai, dar dacă vrei să îți păstrezi locul călduț…  Eu am muncit pentru ce am în politică, el a profitat de politică. După ceva timp am văzut că posta cu drumul Ștefănești_Botoșani, adică la realizări ești în comisia de Transporturi, dar când să rezolvi gropile din drumul spre Dorohoi nu mai erai în comisie”, a declarat Costel Romanescu.

Acesta a avut un discurs diametral opus față de Cătălin Flutur. ”Cătălin Flutur este om politic, este om politic rafinat, care știe ce vrea de la politică, cu drag aș face echipă cu el. Asta ține de el, nu de mine”, a concluzionat Romanescu.