Politică

VIDEO Stoiciuc despre demisiile lui Dăscălescu și Chiriac: ”Nu au reușit să cadă pe aceeași frecvență de comunicare cu echipa locală”

Demisiile lui Remus Dăscălescu și Relu Chiriac din AUR Botoșani sunt puse pe seama lipsei de experiență politică de către Mihaela Stoiciuc, responsabilului de comunicare a organizației municipale AUR.

Într-o conferință de presă organizată joi la sediul AUR din municipiul Botoșani, Mihaela Stoiciuc a declarat că funcțiile deținute pe plan local de Dăscălescu și Chiriac încă nu au fost oferite altor membri.

”Strict alegerea acestor membri să părăsească partidul, probabil nu au reușit să obțină ceea ce și-au dorit de la AUR, nu este neapărat ceva rău sau ceva bun ci pur și simplu nu au reușit să cadă pe aceeași frecvență de comunicare cu echipa locală. Ar fi trebuit puțină răbdare din partea lor . Puțină răbdare să înțelegi cum funcționează un organism de acest calibru, nu este ca o firmă cu 5 angajați și stăpânești toate detaliile și toate lucrurile, e puțin mai complicat”, a declarat Mihaela Stoiciuc.