Politică

EXCLUSIV Ariadna Cîrligeanu, replică pentru Dăscălescu și Chiriac: ”Nu voi intra într-un circuit atât de josnic. Nu s-au integrat, nu s-au regăsit”

Liderul AUR Botoșani, Ariadna Cîrligeanu, tânăra care a înființat și condus organizația județeană, a declarat, în exclusivitate pentru Banulbotosanean.ro, că demisiile lui Remus Dăscălescu și Relu Chiriac sunt cauzate de faptul că aceștia nu au reușit să se integreze în partid.

Dăscălescu și Chiriac au demisionat lansând acuzații la adresa Ariadnei Cîrligeanu, dictatura și lipsa de viziune fiind două dintre ele.

”Oamenii verticali nu cred tot ce scrie presa fără a judeca singuri. În fața lui Dumnezeu sunt un om împăcat și nu voi intra într-un circuit atât de josnic. AUR este o structură vie, oamenii vin și pleacă. Nu este nicio problemă pentru AUR demisia celor doi, nu s-au integrat, nu s-au regăsit în partid. Domnului Dăscălescu îi urez succes în afaceri și în tot ce își propune pe viitor. Fără ei, AUR nu se destructurează, nici acum și nici în viitor. Dacă le-aș fi greșit îmi ceream scuze, dar consider că nu le-am greșit cu nimic”, a declarat Ariadna Cîrligeanu pentru Banulbotosanean.ro.

SURSA foto: Contul de Facebook Ariadna Cîrligeanu