Politică

Fostul deputat Rotaru, vicepreședinte la nivel național al Mișcării România Suverană, partidul lui Dragnea

Fostul deputat Răzvan Rotaru a fost ales vicepreședinte la nivel național al partidului Mișcarea România Suverană (MRS). Rotaru este președinte al filialei județene Botoșani a MRS, iar în funcția de la nivel național a fost ales la sfârșitul săptămânii care tocmai s-a încheiat.

Mulțumesc tuturor colegilor pt încrederea acordată! Succes tuturor colegilor! Împreună până la capăt!, a postat Răzvan Rotaru pe contul său de Facebook.

Liviu Dragnea a fost prezent în zilele de 19 și 20 mai, la Iași, la întâlnirea președintelui Partidului Mișcarea România Suverană, Carmen Daniela Dan, cu președinții organizațiilor județene.

În cadrul întâlnirii au fost abordate măsurile de salvare a României din dezastrul economic în care au adus-o guvernanții de azi și redobândirea suveranității naționale. Măsurile vizează bunăstarea românilor, sprijinul pentru fermieri, pentru oamenii de afaceri, pentru familiile tinere, pentru pensionari, pentru îmbunătățirea sistemelor de sănătate și educație”, precizează MRS.